Connect with us

Kültür Sanat

Türk Telekom'dan mobil müşterilerine özel yüksek hızlı fiber internet kampanyası

Teknoloji ve dijital dönüşümdeki öncü rolü ile çalışmalarını sürdüren Türk Telekom, müşterilerine avantajlı teklifler sunmaya devam ediyor.

Published

on

Teknoloji ve dijital dönüşümdeki öncü rolü ile çalışmalarını sürdüren Türk Telekom, müşterilerine avantajlı teklifler sunmaya devam ediyor. Türk Telekom mobil müşterilerine özel yeni bir fiber internet kampanyası başlattı.  

Kampanya ile Türk Telekom mobil müşterileri evde internette de Türk Telekom’u tercih etmeleri halinde yüksek hızlı fiber internetten 24 ay boyunca avantajlı fiyatlarla yararlanma şansı elde ediyor. 

Türkiye’nin fiber gücü olan Türk Telekom, mobil müşterilerine evde limitsiz fiber internet keyfini cazip fiyatlarla sunduğu kampanyayı hayata geçirdi. Kampanya ile Türk Telekom mobil müşterileri, evde internette de yeni müşteri olmaları halinde yüksek hızlı fiber internetten avantajlı fiyatlarla yararlanırken, taahhüt verdiklerinde 24 ay boyunca fiyat koruma şansı yakalıyor.  

 100 Mbps’ye varan fiber hız seçeneklerinde toplam 480 TL indirim avantajı

Türk Telekom mobil müşterileri, evde internette Türk Telekom’u tercih etmeleri halinde 35Mbps limitsiz fiber internet paketini her şey dahil olmak üzere ayda 204 TL yerine 184 TL ödeyerek satın alabiliyor. Söz konusu indirim 24 ay boyunca geçerli olarak kampanya fiyatı sabit kalıyor. Kampanya dahilinde Türk Telekom müşterileri 35 Mbps’den 100 Mbps’ye varan yüksek hızlı fiber internet satın almaları halinde toplam 480 TL indirimden faydalanma imkânı elde ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading