Türkiye’nin Almanya’daki gururu DJ SER-O

"Motivasyon, başlamanızı sağlar. Alışkanlıklar ise ayakta tutar." Tanıdık geldi mi? Bu söz bir müzik tutkununa, yıllardır Düsseldorf şehrinde yaşamını sürdüren Almanya'nın en ünlü DJ'leri arasında sayılan SER-O'ya ait. Mutfağında yetiştiği mesleğine tutkuyla bağlı, geldiği noktaya üstün çabaları sonucu erişmiş bir adam!

 

"Duyguya ya da yeteneğe sahip olmak… Kitlem ne istiyor? Onları nasıl o moda sokarım? Birini DJ yapan budur: Bu iki soruya muhteşem yanıtlar üretmek!" Yanıtlarıyla kitlesini yakalamayı başaran, sahne hakimiyeti ve kendine has stiliyle kendisine hayran bırakan DJ SER-O bugüne dek birçok sanatçıyla sahne almış: Bilal Sonses, Feride Hilal Akın ve Hande Ünsal onlardan sadece bir kaç tanesi.

 

Şimdi ise 10 Eylül 2022'de İsviçre'nin en iyilerinden "Club Dilaila" da Şarkıcı, Türkiye'nin en iyisi İrem Derici'yle konsere hazırlanıyor

 

DJ SER-O Kimdir?
 

DJ SER-O ( Serdar Er) 24.08.1994 Bingöl / Türkiye doğumlu. Almanya'nın Düsseldorf şehrinde yaşamını sürdüren DJ SER-O kariyerinin 7 yılında. 2022 sezonunda yine her zaman olduğu gibi türkiyede Alanya ( Club Summer Garden , White in White Beach Club) , Didim ( Sensation Club) ve Alaçatı ( Tren – Alaçatı ) turnesindeydi. Almanya'nın en iyi clublerinde her hafta sahne alan DJ SER-O yeni bir single hazırlıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı