Türkiye’nin İlk Ödüllü Açıkhava Mekanı Turkcell Vadi’de Yıldızlı Geceler Konser Serisinde Kenan Doğulu’dan Müzik Şöleni

Kenan Doğulu 6 Ağustos akşamı Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında, Atlantis Yapım organizasyonuyla Türkiye’nin ilk ödüllü açıkhava mekanı Turkcell Vadi Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluştu.

 

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Kenan Doğulu, 6 Ağustos akşamı Turkcell Vadi Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi. Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında sahne alan başarılı sanatçı, alandaki müzikseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. 

 

Biletleri günler öncesinden tükenen, temponun bir an bile düşmediği konserine geçtiğimiz yaz çıkardığı hit parçası “Bumaya” ile başlayan Doğulu, geniş repertuarı ve muhteşem sahne performansıyla Turkcell Vadi’nin benzersiz atmosferinde kalabalığı coşturdu. “İlk Adımı Sen At", “Yosun" gibi hitlerinin yanı sıra “Tencere Kapak” ve “Kandırdım”ın da içinde bulunduğu sevilen parçalarını seyircileri ile hep bir ağızdan söyledi.

 

Konserini alkışlar ile sonlandıran Doğulu, yoğun istek ve alkışlar üzerine bis yaparak “Susma" şarkısını sevenleri için tekrar seslendirdi.

 

Muhteşem sahne perfomansı ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla olduğu gibi şıklığıyla da her daim dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı, gecede giydiği Jaquette by Elvan Tığlıoğlu tasarımı kıyafetiyle adeta göz kamaştırdı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı