Connect with us

Gündem

Uniroyal'ın Test Galibi Yaz Lastiği RainSport 5 ile Mükemmel Yol Tutuş!

Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental markalarından Uniroyal RainSport 5, Polonyalı otomotiv dergisi Motor tarafından gerçekleştirilen yaz lastiği testinde rakip 8 lastik modelini geride bırakarak liderliğe oturdu.

Published

on

Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental markalarından Uniroyal RainSport 5, Polonyalı otomotiv dergisi Motor tarafından gerçekleştirilen yaz lastiği testinde rakip 8 lastik modelini geride bırakarak liderliğe oturdu. Hem zorlu ıslak zeminde hem de kuru yolda mükemmel yol tutuş güvenliği sergileyen RainSport 5’in. mekanik konforu ve akustiği “çok iyi” olarak değerlendirildi.

Uniroyal RainSport 5, Polonyalı otomotiv dergisi Motor’un 16’ıncı sayısında yayınlanan yaz lastiği testine damgasını vurarak zirveye yerleşti. Tamamı 205/55 R16 91 V ebatlarında toplam dokuz farklı modelin test edildiği yaz lastiği testinde RainSport 5, beş ıslak zeminin dördünde rakiplerine karşı üstünlük sağlayarak test galibi ilan edildi. VW Golf test aracına takılan bu lastik, hem zorlu ıslak zeminde hem de kuru yolda mükemmel yol tutuş güvenliği sergiledi. Test ekibi özellikle lastiğin ıslak zemindeki üstün performansından etkilendi, lastiğin mekanik konforunu ve akustiğini de “çok iyi” olarak değerlendirdi. RainSport 5’in rakipsiz fiyatı da editörler tarafından övgüye layık görüldü.

Uniroyal EMEA ekibinden Carlos Sierra, “Bu mükemmel test sonucu, RainSport 5 konseptimizin doğru formül olduğunu teyit ediyor: ıslak yollarda üstün performans gösteren, suda kızaklama anında dahi güvenli sürüş sunan bir yaz lastiği. Hassas direksiyon hâkimiyeti ile birleşen uzun kilometre performansı bu lastiği binek ve SUV araçlar için ideal, spor odaklı bir çözüm haline getiriyor” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading