Connect with us

Manken

Hadise yaz sezonunu kapatamadı

Published

on

Hadise, başarılı müzik kariyerinin yanında sosyal medya hesabında yayınladığı iddialı pozlarıyla da magazin gündeminin konuşulan isimlerinden biri olmayı başarıyor. Güzel şarkıcı son olarak bikinili pozlarıyla gözleri üzerine çekti.
Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Nisan 2022 tarihinde Çırağan Sarayı’nda aile arasında gerçekleşen bir törenle sessiz sedasız nikâh masasına oturmuştu.
Ancak çok konuşulan aşkları kısa süren ikili, 30 Eylül’de Beykoz Adliyesi’nde görülen duruşmayla tek celsede boşanmıştı.
Çıkan haberlerden sonra ünlü şarkıcı Hadise, boşanma haberini Instagram hesabından şu açıklamayla duyurmuştu: Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim.
Aşk hayatında bir türlü yüzü gülmeyen ünlü şarkıcı Hadise, eski evliliğiyle tekrar gündeme geldi. Ayrılık sürecinde çok konuşulan ünlü çiftin yeniden barıştıkları geçtiğimiz haftalarda iddia edildi.
Barışma haberlerinin ardından aynı hafta Hadise cephesinden ilk yalanlama haberi gelmişti. Bir magazin programına açıklama yapan Hadise’nin Mehmet Dinçerler ile bir araya gelmesinin asla mümkün olmadığı belirtildi. Sahnesinde tercih ettiği kombinleri, dansları, özel hayatıyla sık sık ilgi odağı olmayı başaran Hadise, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında yayınladığı pozuyla kafaları karıştırmıştı. Hadise’nin “Kalamam senden sonra buralarda” notuyla yayınladığı son paylaşımında arkası dönük bir erkekle sarıldığı görülmüştü. Hadise’nin daha sonra bu pozu klip çekiminden paylaştığı ortaya çıktı.
‘Sevmiyo’ şarkısı için kamera karşısına geçen sanatçının merak uyandıran klip partneri de belli oldu. Gizemli erkeğin Emre Bulut isimli bir oyuncu olduğu ortaya çıktı.
Herkes yaza veda ederken Hadise’den şimdi de bikinili pozlar geldi. Klip çekimini duyurduktan sonra bu pozlarıyla da adından söz ettiren şarkıcı paylaşımına “Mutluyum” notunu düştü.
İş insanı Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra sosyal medya hesabında daha sık gönderiler paylaşan ve iddialı kombinler tercih eden Hadise, son olarak yayınladığı bikinili pozlarıyla magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.
Ünlü şarkıcının düzgün fiziğine övgü yağdı.
14.5 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından yayınladığı bikinili pozlarına “Sono felice (Mutluyum)” notunu düşen Hadise’ye kısa süre içerisinde 200 binin üzerinde beğeni ve binlerce yorum geldi.

Continue Reading