Connect with us

Güncel

İbrahim Murat Gündüz Loca Fight Clup Organizasyonunda Kürşat Şahin İle Spor ve Sanat Dünyasından Birçok İsimle Bir Araya Geldi

Published

on

Geçtiğimiz günlerde İstanbul VW Arena’da düzenlenen Loca Fight Clup organizasyonu dev mücadelelere sahne oldu. Sanat ve spor dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı gecenin organizatörü olan Kürşat Şahin başta olmak üzere hem iş dünyasının hem de spor dünyasının tanınan yüzlerinden olan İbrahim Murat Gündüz ve sanat dünyasının ve ekranların sevilen yüzü Birand Tunca’da geceye katılan isimler oldu.

İstanbul’da düzenlenen yerli ve yabancı birçok sporcunun katılığı organizasyona özellikle organizasyonun sahibi olan Kürşat Şahin damga vurdu. Özellikle Kürşat Şahin’i televizyon dizilerinde ve filmlerde oynamış olması ona olan ilgiyi daha arttırdı.

 

Kürşat Şahin Hangi Projelerde Rol Aldı

 

Spor dünyasındaki başarılarının yanı sıra oyunculuk alanında da başarılarını devam ettiren Kürşat Şahin bildik bilmedik birçok dizi projesinde rol almıştır. Bunlar arasında Şubat Soğuğu, Cennet Mahallesi, Gönül Yarası, Çemberimde Gül Oya, Bir İstanbul Masalı, Kurtlar Vadisi Pusu, Arka Sokaklar, Mehmetçik gibi başarılı projeler yer almaktadır.

Ekranların yanı sıra aynı zamanda spora da ilgisi bulunan başarılı iş adamı aynı zamanda bu tür organizasyonlar kurarak Türkiye’de kickboks sporunu zirveye taşımaya çalışıyor. Geceye katılan bir diğer sanat dünyasından isim ise Birand Tunca olmuştur. Birand Tunca’da aynı Kürşat Şahin gibi ekranlarda birçok dizi ve filmde rol almış ve insanların sevilen yüzlerinden birisi olmuştur.

Birand Tunca Hangi Dizilerde Rol Aldı

 

Yakışıklı ve başarılı oyunca Birand Tunca’da Fight Clup Organizasyonuna katılan isimlerdendi. En son Brezilyalı model Karen Moura ile yaşadığı aşk ile objektiflere katılan Birand Tunca birçok dizi ve film projesinde rol almıştır.

Birand Tunca’nın rol aldığı projeler arasında Diriliş Ertuğrul, Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Aşk Laftan Anlamaz, Mehmetçik Kutül Amare, Erkenci Kuş, Kadın, Oluversin Gari gibi dizi ve filmler yer almaktadır. Son olarak büyük dizi ve film platformlarında yayınlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne ve Yardımcı Oyuncu gibi internet dizilerinde rol alan başarılı oyuncu aynı zamanda spora da meraklı isimlerden birisidir.

 

https://link.medium.com/KXDwYvkFVAb

 

 

Continue Reading