Connect with us

Magazin

Merve Mermer Dünya Şampiyonluğuna Gidiyor

Published

on

İş dünyası ve cemiyet hayatının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, Çırağan otelinde yaptığı Brides Project organizasyonuyla gerçekleşen Baby shower partisiyle uzun süre konuşuldu.

Dünyaya gelecek oğlunun adını Aslan koyacağını ifade eden Merve Mermer, verdiği partiyle herkese Aslan gelmeden sesi geldi dedirtti. Mimar olarak birçok projeyede imza eden Merve Mermer, uzun süredir başarıyla devam ettiği yarış pistlerinden de kopmuyor. Yaptığı işler yanında milli rallicimiz olarak gururumuz olan Merve Mermer, yapılacak olan dünya ralli yarışmasına davet edildi.

WRC Promoter Genel Müdürü Jona Siebel, Türkiye’den Merve Mermer’in Dünya şampiyonasında pistte olacağını açıkladı. Ralli Dünya şampiyonasının 2024 yılında açılışının yine Monte Carlo’da 25-28 Ocak tarihinde olacak, ancak bu kez Monte Carlo limanı yerine Gap şehrinde yapılacağını belirtti. Milli rallicimiz Merve Mermer “O tarihlerde oğlumu dünyaya getirmiş olacağım, onun güzel duyguları, moral motivasyonuyla ülkeme Dünya şampiyonluğunu getireceğim” dedi.

 

 

Continue Reading