Connect with us

Fashion Magazine

Michaela Astro; Astroloji Falcılık değildir

Published

on

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı Donald Trump’ın yaşam koçluğunu ve astrolog olarak danışmanlığını yapan, isabetli öngörüleriyle çok konuşulmasıyla dünya çapında bir şöhreti yakalayan Michaela Astro, son dönem eğitimini aldığı konunun saptırılmasından rahatsız.

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen astrologlarından Michaela Astro, Fransa’da düzenlenen ve 70 ülkenin katıldığı yarışmada birincilik ödülünün sahibi olmuştu. Dünya çapında astroloji dalında birçok yarışmada dünya birincilik ödülleri alan yaşam koçu ve NNLP uzmanı Michaela Astro, Astrolojinin falcılık ile karıştırılması beni çok üzüyor ifadesinde bulundu. Ünlü astrolog Michaela Astro “Astroloji M.Ö. 3000’li yıllardan itibaren insanoğlunun önce gökyüzündeki gezegenleri merakı ile başlayan ve gökyüzünün fotoğrafını çekerek size parmak iziniz gibi özel bir harita çıkaran ve buradan size hayat yolunuzu, zorlu, kolaylı alanlarınızı ve zamanlarınızı anlatan bir ilimdir.

Fal ise içsel hissiyatını veya başka varlıklarla konuşmak yolu ile aldığı bilgileri size aktarmasıdır. İlim dalı ile kişi hissiyatı olan farklı iki kulvarı karıştırmak ilim sahibine hakaret gibi geliyor” dedi. Türk ve dünya sosyetesine astrolog olarak hizmet vermeye devam eden Michaela Astro, yanlış anlaşılmalara her daim tepkisini koyduğunu ve koyacağını vurguladı.