Connect with us

Tv Magazin

Oyuncu Ufuk Bayraktar: Gerçek hayatta kolay gözyaşı dökmem

Published

on

Çekimleri devam eden “Benim Babam Bir Kahraman” filminin başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar

Bir tek kamera önünde rahat ağlayabiliyorum Gerçek hayatta kolay gözyaşı dökmem.

Hali hazırda çekimleri devam eden Orçun Benli’nin yönetmeni olduğu sinema filmi “Benim Babam Bir Kahraman”ın başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar’dan samimi açıklamalar geldi.

Filmde hasta oğluna moral vermek için süper kahraman kılığına giren bir çöpçüyü canlandıran Bayraktar, yürek dağlayan sahnelerden  çok etkilendiğini söylerken bir tek kamera önünde ağlayabildiğini açıkladı.

“Ben bunu daha önce bir röportajımda da söylemiştim. Ben içinde kelebekler uçuşan biriyim. Hayatı hep gülen tarafından algılıyorum ve hiçbir acının tek başına yalnızca üzüntü barındırmadığına inandığım için kolay ağlayamıyorum ,ağlamam için o şeyin yalnız acı taşıdığına inanmam lazım.. Çünkü her acı seni başka acılara dayanıklı kılar.. Aynı şekilde hiçbir mutlulukta tek başına mutluluk taşımaz ,Ben bardağın dolu tarafındayım. Birinin yüzünde ufacık bir tebessüm bile yaratabilirsem kendimi şanslı hissederim. Sanıyorum benim beynimdeki ağlama çipi yanmış veya zarar görmüş. Rahatça gözyaşı dökebildiğim tek yer kamera önü. Çünkü orada ağlayan ben değilim canlandırdığım karakter, aslında işin özü başkasının üzüntüsüne onun adına üzülebiliyorum .” sözleriyle duygularını anlatan Ufuk Bayraktar; “Benim Babam Bir Kahraman” filminin şimdiye kadar en çok göz yaşı döktüğü film olduğunu da sözlerine ekledi.

2023’ün ilk aylarında vizyona girmesi beklenen Benim Babam Bir Kahraman’da Ufuk Bayraktar’a Mahir İpek, Selim Erdoğan, İdris Nebi Taşkan, Aslıhan Kapanşahin, Metin Coşkun, Eray Özbal, Hülya Şen gibi önemli oyuncular eşlik ediyor; çocuk karakteri ise Mehmet Emin Güney oynuyor. Leman Kurtcan yapımcılığında çekilen filmin senaryosu Orçun Benli ve Şükrü Üçpınar’a ait. Filmdeki süper kahraman kostümlerinin çizimleri ise efsane çizgi roman dergisi Leman’ın usta çizeri Bahadır Boysal yaptı.

Continue Reading