Connect with us

Gündem

Özsüt'ün yatırımcı dostu markası “BONTON" büyüyor!

Türkiye’nin tam 85 yıldır değişmeyen lezzetleriyle mutluluk tadında ürünler yaratan markası Özsüt, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği yatırımcı dostu markası BONTON Özsüt ile büyüyor.

Published

on

Türkiye’nin tam 85 yıldır değişmeyen lezzetleriyle mutluluk tadında ürünler yaratan markası Özsüt, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği yatırımcı dostu markası BONTON Özsüt ile büyüyor. İstanbul’da Mecidiyeköy, Şişli, Yenikapı ve Ayazağa metro istasyonlarında bir yıldır faaliyette olan BONTON, yeni şubesini Bursa’da açtı.  

Özsüt’ün lezzet kalitesi ve güven veren imajı ile hayata geçirdiği yatırımcı dostu markası BONTON Özsüt, Anadolu’ya yayılıyor. İlk olarak geçtiğimiz yıl İstanbul’da Mecidiyeköy, Şişli, Yenikapı ve Ayazağa metro istasyonlarında kiosk olarak faaliyete başlayan BONTON’un yeni durağı Bursa’nın Osmangazi ilçesi oldu. BONTON Bursa, İstanbul’daki kiosklardan farklı olarak 80 metrekarelik açık ve 20 metrekarelik kapalı alanında misafir ağırlayabiliyor. 

Yatırımcı adaylarına büyük fırsatlar yaratıyor

Günlük yaşantının temposu içerisinde Özsüt lezzetlerine hızlı ve pratik bir şekilde ulaşabilmeyi sağlayan BONTON, küçük metrekareye sahip alanı ve daha az personel ihtiyacı ile tamamen yatırımcı dostu bir marka olarak konumlanıyor. Pratik tüketilebilen birbirinden özel lezzetleri ve al götür konseptiyle çok daha fazla insana, çok daha hızlı şekilde ulaşabilen BONTON, düşük yatırım maliyeti ile yatırımcısına yüksek karlılık sunuyor. 

Pratik tüketilebilen çok çeşitli lezzetler

Özsüt’ün poğaçalar, açmalar, simitler, börekler, mini pizzalar, sandviçler, kurabiyeler, kekler, pastalar ve tatlılar gibi pratik tüketilebilen ve çeşitliliği ile göz dolduran lezzetlerinin yer aldığı BONTON’larda ayrıca barista tarafından kahve ve içecek servisi yapılıyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading