Connect with us

Gündem

Para Enerjisi Nasıl Çalışır? Daha Çok Paraya Sahip Ol

Published

on

Para Enerjisi Nasıl Çalışır? Daha Çok Paraya Sahip Ol

Parayı akışını şifalandırmak ve paranın sana bolca akmasına izin vermek ister misin? Yaşam Koçu Çağatay Aslan okurları için kaleme aldı.

Para enerjisi hakkında konuşurken hiç de alçakgönüllü ve fakir bir bilinçle “ nasıl faturalarını ödersin?” ile ilgilenmeyeceğim. Rol yapmanın ve rol yaparak aslında gelecekte halihazırda yaşanıyor olan mükemmel hayatına doğru çekildiğinin bilincini aktaracağım .Bazılarına gerçekten bir hikayeden ibaret geliyor olabilir. Bırakalım onlar kendilerini harcamaya devam etsinler. Görmeyi reddeden birine en güçlü ışık bile yol gösteremez. Para enerjisi insanın “id” benliğine çok bağlıdır. Zira para olduğunda içindeki vahşi istekler özgürleşebilir. Parayı bir amaç olarak görenler para için her şeyi yapacaklardır. Ancak bu durum aynı sana karşı çok da ilgi beslemediğin birinin sana karşı tüm dünyaları ayaklarının altına sermesi gibi hissettirecektir. Kaçan kovalanacak ve sen koştuğunla yorulacak kalacaksın. Para enerjisi ile çalışırken sormamız gereken en önemli soru şudur: Paraya kendimizi nasıl kovalatırız?

Para, bir “enerjiye” sahiptir. Bizim de enerjimiz var. Sürekli bu enerjinin düzgün akması için yer gök bağlantısını iyi yapabilmek için enerji kontrol mekanizmamız olan çakralarımız üzerinde çalışıyoruz. Aynı şekilde para enerjisinin daha rahat akabilmesi için de enerjisi üzerindeki blokajlarımızı kaldırıp ilgilenmemiz gerekiyor. Para ile ilgilenmenin en güzel yolu onun sıkılmasına izin vermemektir.

Basitçe para biriktirme alışkanlığın varsa paran sıkılır ve sana daha da fazla gelmeyi tercih etmez. Paranın minik bir kısmını yan tarafa koyup adını unutup acil durumlar için beklet. Bunun aksini yapmak hayat koşullarında seni zor durumda bırakır. Para biriktirip alacağın herhangi bir mal mülk eşya için de aynısı geçerlidir. Kredi kartı kullanmayı çok iyi öğrenip bunu yönetebilecek becerileri edinmen şart. Para sürekli akışta olduğunda ve ona değer verdiğinde aslında kıtlık bilincin ve “parayı tutmalıyım ki ya gelmezse” şeklindeki hastalıklı bilincin silinir. Paranın hacamak için olduğunu anlamak seni milyoner bilincine taşıyacaktır.  Devletler sürekli para basıyor, bankalar sürekli kredi veriyor yani para satıyor. Hiçbir güçlü işletme içeride para tutmaz. Gelen parayı anında bir gerçekliğe yatırır ve o paranın fiziki karşılığını görür. Bunu yaptıklarında bilinçlerine “ben gerçek bir şey kazandım” mesajı gitmiş olur ve dopamin salgılar.

İşin bir anahtarı da işte bu dopamin. Para kazandığında , ailenden gelen bilinç doğrultusunda , sıkıntı ve sorumluluk yüklendiğini hissediyorsan bilinçaltın bunu yapmanın kötü bir şey olduğunu kodlayacak ve para kazanmanı engelliyecektir. Para kazanıp parandan keyif alacak yollar bulduğunda zenginlik ve bolluk enerjisi seni saracak ve kartopu etkisiyle çok daha zengin olacaksın. Yani para seni kovalamaya başlayacak. Çünkü onu itmiş olacaksın ama bu itiş çekmek için yapılan bilinçli bir eylem olacaktır.

Şuan ki maddi durumun bu rahatlığı sağlamaya elverişli olmayabilir. %90 bu dediğimi bir bahane olarak kullanacak ve fakir kalacaksın. Bu kendi zenginliğini tatlı bir reddediştir. Başta rol yapmaktan bahsetmiştim. En küçük harcamanda bile yazdığım mantığı aklında belirtir ve keyif alarak para harcarsan, paraya değer verip “elinin kiri” olarak görmeyi bırakır ve zenginlerin mutsuz olduğu gibi saçasapan bir inanca sahip olmazsan; paran çok olmasa bile enerjisini aktif edeceksin.

Doğru enerji kullanımı aynı Matrix filmindeki gibi seni bir kodlayıcı haline getirecektir. Enerji bu evrenin yapı birimidir.

 

 

Siz de Diamoncoach Çağatay Aslan’ın 17-18 Kasım tarihlerinde online gerçekleşecek ‘’Zenginlik Atölyesi’ne’’ kayıt olmak için tıklayınız.

Diamoncoach Çağatay Aslan Kimdir? 

Ben Çağatay Aslan, Diamon hepimizin markası ve temel amacı hep birlikte gelişmek. Bir bütün halde ilerleyerek ciddi ilerlemeler katettik, katetmeye de devam edeceğiz. Naçizane sana katkım oluyorsa, bir koç olarak ufkunuzu genişletebiliyorsam ne mutlu bana.

 

Spiritüel alanda koçluk yapmak ufaktan deli olmayı gerektiriyor. Hep birlikte delirip, velileşmek niyetindeyiz 🙂

Detaylı bilgi için bana Instagram adresim ‘’@diamoncoach‘’ üzerinden ya da mail adresim diamon.lead@gmail.com’’ adresinden yazabilirsin.

 

Continue Reading