Connect with us

Tekonoloji

Casper VIA M30 Android mi?

Published

on

Casper, teknoloji dünyasında yenilikçi ve son derece güvenilir ürünleri ile bilinen bir marka olarak öne çıkar. Mobil teknoloji alanında sunduğu ürünlerle adından sıkça söz ettiren markanın en beğenilen ürünlerinden biri ise Casper VIA M30 olmuştur. Bu cihaz, akıllı bir cep telefonundan çok daha fazlasıdır. Ancak ürüne dair en çok sorulan soru Casper VIA M30 android mi olmuştur. Haydi hep beraber ürünün özelliklerine ve sorunun yanıtına bakalım!

Casper VIA M30 Cep Telefonu Modeline Detaylı Bir Bakış

Casper VIA M30 cep telefonu modelinde Android işletim sistemi kullanılır. En güncel işletim sistemi sürümüne sahiptir. Bu yüzden sorunsuzca hızlı bir şekilde çalışır. Android işletim sistemini kullandığı için kullanıcılara geniş bir uygulama skalası ve kişiselleştirme özgürlüğü sağlar. Telefonunuza yeni temalar ve duvar kağıtları yükleyerek kişiselleştirme yapabilirsiniz.

 

Güvenlik konusunda da sağladığı birden fazla avantaj vardır. Android sistemine güncelleme geldikçe cihazın performansı da artar, daha güvenli bir hal alır. Casper VIA M30’un Android işletim sistemi sayesinde Google Play Store’a erişim sağlayabilir, dilediğiniz ücretli/ücretsiz uygulamaları konforlu bir şekilde cihazınıza indirebilirsiniz.

 

6.5” ekranı sayesinde bu cep telefonunda Android hızının tadını çıkarabilirsiniz. 64 GB’lık dahili hafızası vardır ve fazlasıyla yeterli olacaktır. 3 GB RAM boyutu ile güçlü bir performans sunar. Orijinal rengi uzay siyahıdır, siyahın asaletini gözler önüne serer. Casper VIA M30 akıllı cep telefonu modelini Casper resmi web sitesi üzerinden dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz. Casper VIA F30 modelini de incelemeyi unutmayın!

 

Yalnızca cep telefonu değil, oyuncu monitörü ve oyuncu kulaklığı gibi ürünleri de Casper web sitesinde bulabilirsiniz.

Continue Reading