Connect with us

Tekonoloji

Twitter’da DM’den Gelen Videolar Nasıl İndirilir?

Published

on

Twitter kullanıcı sayısı ve gerçekleşen içerik trafiğiyle önde gelen sosyal medya mecralarından biridir. Bu sebeple Twitter DM video indirme özelliğine pek çok kullanıcı ihtiyaç duyar. İnsanların fikirlerini özgür bir biçimde ifade edebildiği Twitter üzerinde üyeler, birbirlerine çeşitli videolar da gönderebilmektedir. Videoların yalnızca uygulama üzerinde kalmasını isteyenler ise dijital ortamlarda bu gönderileri saklamanın yollarını araryabilirler.

Kullanıcılara mesaj yoluyla gönderilen fotoğrafların kaydedilmesi daha kolaydır. Ancak videoların indirilebilmesi için farklı işlemler yapılması gerekir. Twitter’dan video indirme işlemleri için hem hızlı hem de ücretsiz bir hizmetten faydalanmak fazlasıyla memnun edici olur. Beklentilerin tam anlamıyla karşılık bulduğu instatakipci.com sayesinde gayet pratik bir şekilde videolar indirilebilir.

InstaTakipçi tarafından sunulan ücretsiz hizmetle beğenilen videoların akış içerisinde kaybolmasına gerek kalmamaktadır. Oldukça pratik bir işlem sonucunda indirilen görsel kolaylıkla galerilere kaydedilebilmektedir.

Twitter DM’den Gelen Video URL’si Nasıl Alınır?

Twitter DM video indirme işlemlerine başlamak için öncelikle videoların URL bağlantısına ihtiyaç duyulur. Bu bağlantıyı kopyalamak ise oldukça kolaydır. Tüm dijital cihazlar aracılığıyla hızlı bir şekilde linkler alınabilir. Videoların alt bölümünde bulunan “Paylaş” butonuna bastıktan sonra URL bağlantısını kopyalayabilirsiniz.

Alınan linklerin indirilebilmesi için ücretsiz indirme aracına yapıştırılması ve indir komutunun verilmesi gerekmektedir. Oldukça hızlı bir şekilde başlayan indirme işlemi çok kısa sürer. Bu sayede uzun bekleme sürelerine gerek kalmaz. Ayrıca indirilen videoların kalitesi en üst seviyede olmaktadır.

Video indirme aracı kullanılarak istenilen içerikler kolaylıkla telefona veya bilgisayarlara indirilebilmektedir. Bu sayede beğenilen videoları arayıp bulma süreçlerinden kurtulmak mümkün olur. Twitter video indirme aracıyla elde edilecek avantajlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Fotoğraflar gibi videolarda kolaylıkla cihazlara indirilebilir.
  • Beğenilen videoların silinme ihtimaline karşı tedbir alınır.
  • Cihazlara indirilen içerikler her istendiğinde izlenebilir.
  • Video indirme işleminin ardından; izleme aşamalarında internet harcanmasına gerek kalmaz.
  • Twitter hesabı bulunmayan kişilere diğer uygulamalar aracılığıyla kolaylıkla videolar gönderilebilir.

Tüm bu faydaları elde edebilmek için yapılacak işlem çok basittir. Sunulan hizmetin faydalarıyla birlikte birçok içeriği cihazlarınıza kaydedebilir ve ne zaman isterseniz izleyebilirsiniz.

Twitter Özel Mesajdan Gelen Videoyu Telefona Kaydetme

Dünya üzerinde kullanıcı sayısını her geçen gün yükselten Twitter, yoğun bir şekilde video paylaşılan bir ortamdır. Bu videoların büyük bir kısmı diğer kullanıcılar tarafından indirilmektedir. Twitter video indir ayrıcalığıyla çabucak istenen görüntülere sahip olunabilir. Böylece herkese açık videoların başka platformlarda paylaşılması da kolaylaşır.

Özel mesaj kutularına yollanan videoları indirmek ve kaydetmek için belirli adımların takip edilmesi gerekmektedir. Bu adımlar ise şunlardır:

  • Öncelikle Twitter videosunun URL bağlantısı kopyalanmalıdır.
  • Daha sonra instatakipci.com üzerindeki Twitter video indirme aracına kopyalanan link yapıştırılır.
  • İndirme komutunun verilmesiyle birlikte işlem hemen başlatılır.
  • İlk önce indirilmek istenen video, kullanılan araç tarafından bulunur.
  • Daha sonra tekrar indir tuşuna basılması gerekir.
  • Kısa sürede cihazlara indirilen videolar istenildiği şekilde kullanılabilir.

Site tarafından sağlanan güvenlik herhangi bir sorunla karşılaşılmasının önüne geçmektedir. Aynı zamanda video indirmek için hesap şifresi veya başka bir bilgiye gerek duyulmaz. Yalnızca Twitter videosunun linki yeterli olmaktadır.

Twitter DM Video İndir – iPhone

iPhone cihazları aracılığıyla Twitter DM video indirme işlemleri hızlı bir şekilde tamamlanabilir. 1080p görüntü kalitesine sahip videolar için video indirme aracı rahatlıkla kullanılabilmektedir. Twitter mesaj bölümüne gönderilen videolarla birlikte akış içerisinde istenen her video iPhone telefonlara hızlıca indirilebilir.

Kopyalanan URL adresleri, indirme işlemlerinin verimli bir şekilde başlaması için önemlidir. Eksik veya hatalı bağlantı sonucunda sorun yaşanabilir. Herhangi problemle karşılaşmadan önce linkler kontrol edilmelidir. Daha sonra kullanılan internet tarayıcılarından siteye giriş yapılarak işlem adımları izlenmelidir. Ayrıca tercih edilen internet tarayıcı isminin bir önemi yoktur. Sadece internete bağlı olmanız video indirmeniz için yeterlidir.

Twitter DM Video İndir – Android

Tıpkı iPhone cihazlarda olduğu gibi tüm Android işletim sistemine sahip ekipmanlarda da video indirmek için ekstra bir uygulamaya gerek bulunmamaktadır. Twitter DM video indirme hizmetinden ücretsiz bir şekilde yararlanmanın mümkün olması tüm kullanıcıları fazlasıyla mutlu etmektedir. Twitter’a girmek için kullandığınız yöntem içinde herhangi bir sınırlama bulunmaz.

Twitter uygulaması üzerinden veya internet tarayıcıları aracılığıyla giriş yapmanız yeterli olur. Videoların rahatça indirilebilmesi için videoların tüm kullanıcılar tarafından görülmesi gerekir. Böylelikle dilediğiniz video içeriğini son derece basit işlemlerle cihazlarınıza kaydedebilirsiniz. Daha sonra videoları nasıl kullanacağınız tamamen size kalmıştır.

Twitter DM video indirme işlemlerinin bir diğer faydalı yanı ise; daha önce paylaştığınız videolara tekrar ulaşabilmektir. Videoların paylaşıldıktan sonra sayfalardan silinmesi veya oluşan arızalar nedeniyle kaybolması fazlasıyla can sıkıcı olmaktadır. Fakat böyle durumlarda çaresiz kalınmasına gerek yoktur.

Bununla birlikte mesaj olarak yollanan videoların, kişilere ifade ettiği anlam son derece yüksek olabilir. Bu durumda videoların indirilerek saklanması çok kıymetlidir. Ücretsiz Twitter video indirme aracı sayesinde istediğiniz her videoyu hızlıca indirebilir ve hizmetin tadını çıkarabilirsiniz.

Continue Reading