Connect with us

Kültür Sanat

HyperX, Yeni Cloud2O Kulaklığı ile Oyuncuların “Susuz Kalmamasına” Yardımcı Oluyor

HP’nin oyun ve espor alanında öncü markası olan oyun çevre birimleri üreticisi HyperX, yaptığı açıklama ile HyperX Cloud2O Hydration oyuncu kulaklığını duyurdu.

Published

on

HP’nin oyun ve espor alanında öncü markası olan oyun çevre birimleri üreticisi HyperX, yaptığı açıklama ile HyperX Cloud2O Hydration oyuncu kulaklığını duyurdu. Oyunlarda sıkça kullanılan “susuz kalmayın” cümlesinden ilham alınarak geliştirilen kulaklık tam zamanında, 1 Nisan’da oyuncularla buluşuyor.

Susuzluk baş ağrısına ve yorgunluğa neden olarak en sevdiğiniz yapımları oynarken, sizi oyun alanınızdan uzaklaştırabilir. Bu durum oyun dünyasında sık sık karşılaştığımız “susuz kalmayın” gibi sağlıklı bir sloganın ortaya çıkmasına neden oldu. Sonuç olarak su yaşam demekse, bizim için oyun oynamak da yaşama eş değerse, bu durumda doğal olarak su demek oyun oynamakla eştir diyebiliriz. İşte Cloud2O, su içmek için küçük bir hatırlatıcıya ihtiyaç duyan tüm oyuncular için mükemmel bir çözüm sunuyor. 

Tüm gün süren yoğun oyun seansları sırasında dikkatinizin dağılması doğal olarak kolaydır. Bu nedenle Cloud2O size bir yudum su içme zamanınızın geldiğini hatırlatır. HyperX’in patentli Swerve teknolojisi, kulaklığa uygun şekilde yerleştirilmiş bir su içme borusunu döndürerek, oyuncuların kulaklığın üzerindeki hazneden istedikleri içeceğe hızlıca ulaşmalarını sağlıyor.

HyperX NGENUITY yazılımı, su içme aralıklarını hatırlatma, özelleştirme ve rezervuar seviyelerini kontrol etmenize olanak tanıyor. Oyun oynarken ateş başınıza mı vurdu? NGENUITY ile bu sistemi çok fazla öfkelendiğiniz anlarda bir su spreyi ile sizi serinletecek şekilde bile ayarlayabilirsiniz.

Bu su harikası ürün için henüz fiyatlandırma ve çıkış dönemi belirlenmedi. Ve tabii ki, bu bir 1 Nisan Şakası duyurusu!

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading