Connect with us

Kültür Sanat

İki yıl aradan sonra kapılarını tekrar ziyaretçilere açacak olan Karadeniz Kitap Fuarı’nda okuyucuları zengin bir içerik bekliyor

Düzenlendiği ilk yıldan bugüne bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan Karadeniz Kitap Fuarı, 2020 Şubat ayından sonra bugün kapılarını yeniden açtı.

Published

on

Düzenlendiği ilk yıldan bugüne bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan Karadeniz Kitap Fuarı, 2020 Şubat ayından sonra bugün kapılarını yeniden açtı. Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Karadeniz 7. Kitap Fuarı, ziyaretçilerine zengin bir içerik sunuyor.

 

Tüyap Fuarcılık tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği ile düzenlenen Karadeniz Kitap Fuarı, 2015 yılından bu yana yüzlerce yayınevi ve yazarı Karadeniz’in çeşitli kentlerinden gelen binlerce okurla buluşturdu. 2022 yılında yeniden Karadenizli okurlar ile buluşmak için 1 Ekim Cumartesi günü kapılarını açan fuar, 207 yayınevinin katılımıyla gerçekleşiyor.

 

Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde Salon 1 – 2 ve Fuaye alanında gerçekleşecek fuarın girişi ücretsiz olacak. Fuarı öğrencilerin hafta içi 5 gün boyunca ziyaret edebilmesi için Tüyap Fuarcılık Grubu, Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçe belediyeler ile ortak bir çalışma yapıyor. 

 

Karadeniz 7. Kitap Fuarı panel, söyleşi, atölye çalışmaları ve çocuk etkinliklerinden oluşan bir dizi kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak. Dokuz gün boyunca düzenlenecek bu etkinlikler ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşacak. 

 

Fuar, dokuz gün boyunca 10.00-19.30, son gün olan 9 Ekim tarihinde ise 10.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Continue Reading